HC KOMETA BRNO vs. PSG ZLIN

29.12.2009 21:53

I když z nás nikdo na tomto domácím zápase nebyl, převážná část jej pokud měla štěstí sledovala v bedně nebo alespoň online na netu. Ke konci nás ještě zlínští tlačili, ale vzhledem k průběhu zápasu, tři body jsou zasloužené ! To, že Kladno doma naklepe Liberci bylo dopředu jasné, a tak máme stále co dotahovat....Borci si teď musí vyléčit rány (především pak Zubíček), dát se do kupy a "nenáviděnou" Bolehlav 3.ledna porazit !!!

Mimo jiné, RONDO má KONEČNĚ dlouho avízovanou KOSTKU! Její fotku tady určitě najdete :O)

VZHURU BRNO !!!

 

Branky a nahrávky: 10. Erat (Divíšek, Vondráček), 27. Šindel (Štach), 37. Varaďa (Dopita, Polodna), 51. Erat (Dopita) - 29. Leška (Hamrlík, Balaštík), 51. Důras (Lučka, Balán), 60. Köhler (Hamrlík, Linhart). Rozhodčí: Svoboda, Homola - Jelínek, Pešek. Vyloučení: 8:8, navíc R. Dlouhý a Krstev (oba Brno) 10 min. Využití: 1:1. Diváci: 7200 (vyprodáno). Třetiny: 1:0, 2:1, 1:2.

 

 

Brno: Hovi - Houdek, Bičánek, Krstev, Ovčačík, Mojžíš, Zubíček, Štach - Varaďa, Dopita, R. Dlouhý - Erat, Divíšek, Vondráček - J. Svoboda, Huml, Brabenec - Šindel, R. Procházka, Polodna - od 21. navíc Bourret. Trenéři: Jeřábek, Lubina a Trličík.

Zlín: Štůrala - Hamrlík, Linhart, Nosek, Lučka, Švrček, Galvas, Míka, Bořuta - Balaštík, Leška, Köhler - Důras, Balán, Rachůnek - Kubiš, Roman Vlach, Sivák - Ondráček, F. Čech, Záhorovský. Trenéři: Venera, Rostislav Vlach a Hrazdira.

 

Vladimír Jeřábek (Brno): "Cestu k bodům jsme si dvakrát zkomplikovali. První byla už za stavu 0:0, kdy jsme pouštěli soupeře do tlaku. Podruhé za stavu 4:1, kdy jsme nechali protivníka snížit a museli o vítězství tvrdě bojovat."


Rostislav Vlach (Zlín): "První dvě třetiny jsme nebyli v příliš ideální pohodě. Teprve v té třetí, až jsme hru zredukovali na tři pětky, se nám začalo více dařit. V posledních zápasech máme problémy se střeleckou potencí."

 

Dlouze avízovaná kostka v Rondu je TADY !

Představena a zároveň spušťěna byla v posledním domácím zápase roku 2009 s PSG ZLÍN. Jak již před sezónou předkládal veřejnosti šéf KOMETY Libor Zábranský:" tohle ke všemu co má dosud KOMETA v dobrém i špatném za sebou je jediné, co nám chybělo".

.......NAVZDOR VŠEM CO SE NÁM SMÁLI VZHURU BRNO KOMETA !!!