HC OLOMOUC vs. KOMETA BRNO

29.07.2009 08:44

HC MORA OLOMOUC vs. KOMETA BRNO  (28.7.2009 od 18.00 hod, Městský hokejový stadión Olomouc)

 

    Včerejší duel ještě nedávno týmů hrajících stejnou soutěž přinesl opravdu nádherný hokej a je nutno podotknout, že OLOMOUC hrála opravdu sympatický hokej. Na brněnský tým, posílený v přípravě o další hráče na nadcházející extraligovou sezónu ovšem Olomouc neměla. Především JIŘÍ DOPITA nejen svým druhým gólem ukázal, že na extraligu má naprosto s přehledem. během utkání došlo jak k nepřesnostem ze strany sudích (především úvodní gól KOMETY je nutno přiznat, že hlavní sudí nevěděl, co píská), tak i k dost nevybíravým faulům (viz. faul ve druhé třetině/16min na našeho SOVU).

Především obě první třetiny se nesly v duchu VZHURU BRNO, protože soupeře jsme jen tak k něčemu nedostali, opakem byla třetina třetí, kdy se vylučovalo na obou stranách a především domácí tým této šance dokázal využít. Ovšem náš Dlouhý skóroval napotřetí a zápas tak byl rozhodnut.

Je třeba také poděkovat brněnským fans, za další cestu, kterou museli vážit z brněnské metropole za svým týmem v tradičně vysokém počtu - VZHURU BRNO !

 

HC Olomouc - HC Kometa Brno  1:3  (0:2, 0:0, 1:0, 0:1)
Branky a nahrávky: 55. Žajgla (Zábranský, Venkrbec) - 15. Vorel (Procházka), 20. Dopita (Selingr), 67. Dlouhý (Křetínský). Rozhodčí: Minář . Průběh utkání: 0:2 - 1:2 - 1:3.
HC Olomouc: Žigárdy (Sedlář) - Trojan, Ministr, Pánek, Coufal, Davídek, Ondrušek, Zbořil, Janáček, Venkrbec, Frieb, Nedbálek, Zábranský, Kucharczyk, Lhotský, Mikšan, Mikel, Smejkal, Čuřík, Brančík, Paška, Řípa, Staněk, Vyrůbalík, Haluza, Bartoň, Bordowski, Žajgla.
HC Kometa Brno: Trvaj (Hylák) - Bičánek, Koma, Křetínský, Houdek, Zubíček, Mojžíš, Sova, Zítka - Selingr, Dopita, Erat - Klimt, Vorel, Procházka - Švaňhal, Pucher, Brabenec - Ludvík, Šindel, Grmela - Vonráček, Meidl, Dlouhý.