HUBÁČEK DO KOMETY !!!

08.01.2010 16:12

Chystá se přestupová bomba: Kometa zřejmě brzy přivítá

Hubáčka

8. ledna 2010  10:42 idnes.cz

Fanoušci hokejové Komety zřejmě brzy budou moct slavit přestupovou bombu sezony. Do brněnského týmu má namířeno Petr Hubáček, kterého modrobílí příznivci netrpělivě vyhlíželi. Jeho příchod ale čekali až v létě, kdy třicetiletému útočníkovi vyprší smlouva ve Vítkovicích.

 

Zdá se však, že českého reprezentanta se v Kometě dočkají mnohem dřív. "Chtěli bychom, aby přišel už teď v lednu," oznámil brněnský manažer Jaroslav Medlík. "Jednáme o tom s Vítkovicemi, které neřekly ne."

Zatím neřekly ani ano, ale podle zákulisních zpráv se k tomu schyluje. "Nechci předbíhat, dokud to není stoprocentní, aby z toho nebyl poprask. Ale vypadá to, že by to mohlo dopadnout," říká Medlík.

Ve Vítkovicích o této záležitosti nechtějí mluvit a i sám Hubáček vzkázal: "Nemůžu vám k tomu nic říct." Ovšem je možné, že za Kometu nastoupí už v neděli. "Může to být vyřešeno v nejbližších dnech," sděluje Medlík.

Proč Hubáčkovo jméno poutá takovou pozornost? Brněnský rodák je jednou z největších extraligových hvězd a pravidelně hraje za český národní tým. Fandy Komety si navíc získal svým neskrývaným patriotismem a touhou po návratu.

Brněnský tým naopak opouští kanadský útočník Alex Bourret, který na facebooku radostně oznámil, že konečně letí domů. "Je to tak, vyhověli jsme jeho žádosti o uvolnění," uvedl Medlík.

 

Petr HUBÁČEK (vlevo) snad již naposledy v dresu Vítkovic