Koloušek by měl zůstat, Mezlík přijít

27.12.2011 11:02

Koloušek by měl zůstat, Mezlík přijít

V posledních dnech vede sportovní ředitel klubu Zdeněk Kudela intenzivní jednání především se dvěma hráči - Václavem Kolouškem a Pavlem Mezlíkem. Podle všeho by oba měli na jaře nastupovat za Zbrojovku.

Ohledně podmínek smlouvy se Kudela už dohodl s Mezlíkem. "S hráčem jsme předběžně dohodnuti na dvouapůlleté smlouvě, problém by neměl být ani s Českými Budějovicemi," tvrdí sportovní ředitel Zbrojovky, jehož příliš neznepokojuje ani skutečnost, že klub má dočasně pozastavené přestupy kvůli arbitráži s bývalým brankářem Martinem Lejsalem. "Přestupní termín začne až v lednu a předpokládám, že do té doby budeme mít všechno vyřešené," věří.

Na dobré cestě je i další brněnské působení Václava Kolouška, s nímž klub jedná o prodloužení smlouvy. "S Vaškem jsme domluveni tak na devadesát procent. My i on chceme, aby u nás zůstal," ujišťuje Kudela.

Kromě těchto dvou zkušených borců jedná Zbrojovka v těchto dnech také s talentovaným reprezentantem do devatenácti let Milanem Lutonským. Tomu vedení klubu nabídlo novou smlouvu, která je těsně před podpisem.