KOMETA bere bod z Třince

25.01.2010 04:33

Třinec - kometa Brno 3:2 SN

 

idnes.cz

Pokračování stíhací jízdy za Kladnem hráči Komety dobře začali. Gólem do šatny, který vstřelil Kamil Brabenec, vyhráli první třetinu duelu v Třinci. Domácím se však podařilo skóre otočit v 57. minutě - skóroval Pospíšil. Brňané se však nevzdali a Houdek v čase 59:04 vyrovnal. Ovšem Kometa si připsala pouze bod. Jediným úspěšným střelcem v samostatných nájezdech byl David Květoň.

Břetislav Kopřiva (Třinec): "Vůle a nasazení bylo z naší strany vysoké, ale soupeř má výsledky a hraje dobře v obraně. Těžko jsme se znovu prosazovali přes střední pásmo a taky v útočné třetině. Když v takovém utkání nedáme góly z přesilových her, těžko je budeme vyhrávat. Když jsme otočili na 2:1, nemělo by se nám stát, že dostanem gól v poslední minutě. Můžeme být rádi, že máme dva body."

Vladimír Jeřábek (Kometa Brno): "Bod bychom před utkáním brali. Bylo to kvalitní utkání, hodně šancí na obou stranách. Ozdobou byli brankáři. Mohlo to pro nás dopadnout i hůř. Když jsme těsně před koncem po hrozné individuální chybě inkasovali, byla to těžká situace. Ale myslím, že jsme si bod zasloužili. Dopita s námi vůbec neodcestoval. Měl teploty a už po dopoledním rozbruslení řekl, že to nepůjde."

Branky a nahrávky: 32. Peterek (Malec, Duba), 57. Pospíšil (D. Květoň), rozhodující nájezd D. Květoň - 20. Brabenec, 60. Houdek (Erat). Rozhodčí: Fraňo, Turčan - Charvát, Kalivoda. Vyloučení: 5:9. Využití: 1:0. Diváci: 3185. Třetiny: 0:1, 1:0, 1:1 - 0:0.

Třinec: Duba - Zíb, Hrabal, Cartelli, Malec, Seman, Lojek, Výtisk, Platil - Kohn, Bonk, M. Růžička - D. Květoň, Peterek, Pospíšil - Tomas, Polanský, Martynek - Kanko, Polák, Ostřížek. Trenéři: Marek a Kopřiva.

Kometa Brno: Hovi - Houdek, Bičánek, Kempný, Ovčačík, Richter, Mojžíš, Štach - Erat, R. Procházka, R. Dlouhý - Šindel, Divíšek, Hubáček - J. Svoboda, Huml, Brabenec - Vondráček, Ludvík. Trenéři: Jeřábek, Lubina a Trličík.