S KOMETOU SOUTĚŽIT!!!

03.06.2010 18:08

TOUR de MORAVA začíná!

B r n o - Již 12. června 2010 startuje Tour de Morava, tedy akce, jejímž cílem je navštívit co nejvíce měst a obcí Jižní Moravy - Království Komety. Projekt odstartuje v sobotu v 11.00 na náměstí v Modřicích, cíl je stanoven ve Sportbaru Kometa v Pasohlávkách, ovšem trasa, jakou si zvolíte, je na každém z vás.

Pravidla a informace celé akce naleznete na našem webu.

Na startu v Modřicích poprvé získáte pasy k celé akci a také první bonusové razítko. V cíli v Pasohlávkách na vás kromě dalšího bonusového razítka čeká také doprovodný program v rytmu rádia Kiss Hády, nebude chybět ani grilované selátko a benefit pro majitele pasů.

Přichystáno je také překvapení pro účastníky dětské kategorie (do 12-ti let), kteří budou mít ve svém pasu minimálně tři razítka. Ta můžou posbírat cestou z Modřic do Pasohlávek (cca 35 km), KOMETA POINTY budou vyznačeny na mapce pod článkem a na samotné cestě plakátem KOMETA POINT

Pro cyklisty, kteří budou mít ve svém pasu minimálně tři razítka (nezapočítávají se bonusová), je připraveno slosování o cyklolahve.

Dalším bonusem je soutěž, které se mohou zúčastnit cyklisté, kteří dorazí s hokejovou helmou na hlavě. Ti se dostanou do slosování o cyklodresy Kometa. Slosování o cyklodresy a lahve proběhne od 17:00.

Registrujte se již dnes a vyražte si zpříjemnit sobotní den s Kometou!

Hlavním partnerem celého projektu Tour de Morava je Eurocar, partnery jsou Rexel a Isoline. Mediálním partnerem je pak rádio Kiss Hády.

Kolik razítek lze nasbírat?
Celkem lze cestou nasbírat libovolný počet razítek (každé partnerské město Království Komety), je čistě na vás, jakou trasu si zvolíte.

Kolik bonusových razítek lze nasbírat?
Celkem dvě – jedno na startu v Modřicích a druhé v cíli ve Sportbartu Kometa v Pasohlávkách.

Musím jet na kole?
NE, můžete cestovat jakkoliv, ale v cíli v Pasohlávkách se nemůžete účastnit slosování o cyklodres a cyklolahev.

Musím projet všechny POINTY?
NE, ale čím víc POINTŮ projedu, tím více razítek získám.