Výjezd do Pardubic

29.12.2009 19:29

Výjezd na zápas KOMETY v Pardubicích

 

...měl určitě svůj náboj, zájezd který byl především plný bezvěrců, z nichž někteří snad poprvé vyjeli na extraligu i tak nemohl ovlivnit výjezd 5-ti komeťáků s vlajkami apod., kteří se nebáli držet krok s kotlem BRNA, který byl bohužel ve druhém rohu stadionu přes kotel domácích Pardubic.

Zápas měl určitě svůj standard, ovšem Pardubice především nepustili KOMETU do zase až tak vyložených šancí. Spíše je třeba konstatovat tu skutečnost, že Pardubky si odehrály svůj zápas a jeho konec ve prospěch domácích nakonec rozhodl domácí SOMÍK nádhernou střelou. KOMETA po čtyřzápasové sérii kdy dokázala velmi dobře bodovat tentokrát nezískala ani jeden bod. Do sestavy ještě nezasáhl ani KRSTEV, který se přidal ke Kometě v minulém týdnu.

Fans BRNA, kteří z Litovle a Šternberka vyrazili na zápas, hlasitě podporovali svůj mančaft a je třeba zdůraznit, že v Pardubicích BRNO rozhodně nekleslo. Fotky z výjezdu jsou v sekci Fotogalerie.

VZHURU BRNO !!!

 

 

35., neděle 27.12.2009
PCE Pardubice: Hašek - Kolář II, Kočí, Nakládal, Havíř, Jillson, MacKenzie, Drtina - Sýkora, Špirko, Pivko - Kolář, Koukal, Starý - Pineault, Zohorna, Somík - Klejna, Cetkovský, Rákos.
2:1
(1:0, 0:1, 1:0)
KOM Kometa: Hovi - Bičánek, Houdek, Štach, Vyrůbalík, Ovčačík, Zubíček, Mojžíš - Dlouhý, Dopita, Varaďa - Erat, Divíšek, Vondráček - Brabenec, Svoboda, Huml - Šindel, Procházka, Polodna - Bourret.
Branky a nahrávky: 16. Pineault (Mackenzie, Somík), 51. Somík (Kočí) - 26. Dopita (Varaďa, Houdek). Rozhodčí: Fraňo, Husička - Hlavatý, Tošenovjan. Vyloučení: 4:4, navíc Koukal 10 OT. Bez využití:. V oslabení: 0:0. Diváci: 10 194. Střely na branku: 32:19. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1.