Zranění Pavla Zubíčka ze zápasu se Zlínem (z oficiálních stránek KOMETY)

30.12.2009 18:37

Informace ohledně včerejšího zranění Pavla Zubíčka

B r n o - Včerejší zápas proti Zlínu skončil špatně pro kapitána domácí Komety Pavla Zubíčka. Jeho zranění bylo jedinou kaňkou na jinak skvělém vítězství. Dnes vám tedy přinášíme zprávy o tom, co se vlastně stalo. Konkrétně se k nepříjemné situaci vyjádřil Libor Zábranský.

Nepříjemný moment přišel v první třetině, když se Pavel Zubíček pokoušel pádem blokovat Hamrlíkovu střelu od modré čáry. Jenže prudce vyslaný kotouč jej trefil přímo do obličeje. Následně po přerušení hry se naskytl všem přítomným nepříjemný pohled, když zůstal domácí kapitán ležet na ledě a objevila se i krev. Libor Zábranský upřesnil, jak to se zraněným kapitánem vypadá nyní: „Pavel se ráno v bohunické nemocnici podrobil operaci, protože měl zlomenou čelist. Teď už je všechno v pořádku. Tím mám na mysli, že nenastaly žádné další komplikace,“ vysvětlil, že je hráč nyní již stabilizovaný a po operačním výkonu.

Šéfa brněnského klubu potěšil hlavně přístup všech, kteří Zubíčkovi po jeho zranění pomáhali: „Jménem klubu bych chtěl hlavně poděkovat doktorům, kteří se o Pavla postarali. Samozřejmě nejen těm našim, ale i RZP a lékařům v Bohunicích,“ chválil pohotovost všech ošetřujících.

Jak dlouhá bude hráčova rekonvalescence zatím ale nevěděl: „Za Pavlem půjdu zítra. S doktory jsem samozřejmě ve spojení, ale nic konkrétního v tomto směru zatím nevím. Je to vážnější zranění. Ale když vezmeme v potaz, co se mohlo stát, tak to dopadlo ještě relativně dobře. Vypadalo to hrozivě. Jsme rádi, že to je, jak to je.“ Nezbývá nám už nic jiného, než popřát Pavlu Zubíčkovi rychlé uzdravení.

 

Pavel Zubíček, kapitán brněnské KOMETY na obr.1,

obr.2 ještě v dresu Zlína,

obr.3 oficiální foto ze stránek KOMETY

 

BRNOFANS SUPPORTERS přejí brzké uzdravení Pavle !!!